Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулешова, Г. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-27T11:58:31Z | - |
dc.date.available | 2025-01-27T11:58:31Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Кулешова, Г. М. Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 90-97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022 | - |
dc.description.abstract | У статті акцентується увага на проведенні заходів щодо збереження трудових ресурсів у виноградарстві. Визначаються основні причини зменшення чисельності робітників і збільшення витрат праці на вирощуванні винограду. Запропоновано основні шляхи усунення цих причин. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-90-97.pdf | 305,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.