Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулешова, Г. М.-
dc.date.accessioned2025-01-27T11:58:31Z-
dc.date.available2025-01-27T11:58:31Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationКулешова, Г. М. Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 90-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022-
dc.description.abstractУ статті акцентується увага на проведенні заходів щодо збереження трудових ресурсів у виноградарстві. Визначаються основні причини зменшення чисельності робітників і збільшення витрат праці на вирощуванні винограду. Запропоновано основні шляхи усунення цих причин.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРоль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-90-97.pdf305,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.