Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Назва: | Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства |
Автори: | Кулешова, Г. М. |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Кулешова, Г. М. Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 90-97. |
Короткий огляд (реферат): | У статті акцентується увага на проведенні заходів щодо збереження трудових ресурсів у виноградарстві. Визначаються основні причини зменшення чисельності робітників і збільшення витрат праці на вирощуванні винограду. Запропоновано основні шляхи усунення цих причин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-90-97.pdf | 305,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.