Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Title: Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства
Authors: Кулешова, Г. М.
Issue Date: 2005
Citation: Кулешова, Г. М. Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 90-97.
Abstract: У статті акцентується увага на проведенні заходів щодо збереження трудових ресурсів у виноградарстві. Визначаються основні причини зменшення чисельності робітників і збільшення витрат праці на вирощуванні винограду. Запропоновано основні шляхи усунення цих причин.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-90-97.pdf305,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.