Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070
Назва: Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Лю, Т.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Лю Т. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на актуальну тему: «Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв», містить 26 таблиць, 2 рисунки та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 72 сторінки комп’ютерного тексту. Метою досліджень є удосконалення технології виробництва сардельок першого сорту з додаванням порошку кабачка. При виборі даного продукту нами враховувалась розповсюдженість його в раціонах харчування населення України, його початковий хімічний склад, збереження новим виробом звичних для споживачів органолептичних показників. При удосконаленні технології сардельок з використанням порошку кабачка нами вирішувались задачі: - провести огляд ринку сухих овочів; - обґрунтувати можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів; - вивчити хімічний склад порошку кабачка; - розрахувати рецептуру; - обґрунтувати масову частку введення порошку кабачка в рецептуру сардельок першого сорту; - дослідити закономірності впливу порошку кабачка на функціонально-технологічні (ФТВ), структурно-механічні (СМВ) та органолептичні показники якості; - визначити показники безпечності та хімічний склад сардельок першого сорту з порошком кабачка; - обґрунтувати терміни їх зберігання; - провести аналіз існуючої технологічної схеми виробництва та удосконалити її; - науково обґрунтувати удосконалення технології сардельок першого сорту з використанням порошку кабачка (ПК); - обґрунтувати економічну ефективність. В огляді літератури нами були вирішені наступні задачі: зроблений огляд ринку сухих овочів, обґрунтовані можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів, розрахований хімічний склад порошку кабачка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лю_ОС181_2024.pdf710,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.