Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070
Назва: | Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Лю, Т. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Лю Т. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота на актуальну тему: «Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв», містить 26 таблиць, 2 рисунки та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 72 сторінки комп’ютерного тексту. Метою досліджень є удосконалення технології виробництва сардельок першого сорту з додаванням порошку кабачка. При виборі даного продукту нами враховувалась розповсюдженість його в раціонах харчування населення України, його початковий хімічний склад, збереження новим виробом звичних для споживачів органолептичних показників. При удосконаленні технології сардельок з використанням порошку кабачка нами вирішувались задачі: - провести огляд ринку сухих овочів; - обґрунтувати можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів; - вивчити хімічний склад порошку кабачка; - розрахувати рецептуру; - обґрунтувати масову частку введення порошку кабачка в рецептуру сардельок першого сорту; - дослідити закономірності впливу порошку кабачка на функціонально-технологічні (ФТВ), структурно-механічні (СМВ) та органолептичні показники якості; - визначити показники безпечності та хімічний склад сардельок першого сорту з порошком кабачка; - обґрунтувати терміни їх зберігання; - провести аналіз існуючої технологічної схеми виробництва та удосконалити її; - науково обґрунтувати удосконалення технології сардельок першого сорту з використанням порошку кабачка (ПК); - обґрунтувати економічну ефективність. В огляді літератури нами були вирішені наступні задачі: зроблений огляд ринку сухих овочів, обґрунтовані можливості і необхідності введення порошку кабачка до ковбасних виробів, розрахований хімічний склад порошку кабачка. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20070 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Лю_ОС181_2024.pdf | 710,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.