Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБородай, В. П.-
dc.contributor.authorПономаренко, Н. П.-
dc.contributor.authorМельник, В. В.-
dc.date.accessioned2025-01-30T13:20:55Z-
dc.date.available2025-01-30T13:20:55Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationБородай В. П., Пономаренко Н. П., Мельник В. В. Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 154-161.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198-
dc.description.abstractЗа результатами проведених досліджень із визначення показників якості і безпеки харчових яєць курей найбільш поширених в Україні кросів (органолептичних, фізико-морфологічних показників, вмісту вітамінів А, В2 , каротиноїдів у жовтку, вмісту токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, антибіотиків, мікробіологічних показників, питомої активності радіонуклідів) встановлена їх відповідність існуючим нормативним документам.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПоказники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2005-32-4-154-161.pdf322,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.