Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бородай, В. П. | - |
| dc.contributor.author | Пономаренко, Н. П. | - |
| dc.contributor.author | Мельник, В. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-01-30T13:20:55Z | - |
| dc.date.available | 2025-01-30T13:20:55Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.citation | Бородай В. П., Пономаренко Н. П., Мельник В. В. Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 154-161. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198 | - |
| dc.description.abstract | За результатами проведених досліджень із визначення показників якості і безпеки харчових яєць курей найбільш поширених в Україні кросів (органолептичних, фізико-морфологічних показників, вмісту вітамінів А, В2 , каротиноїдів у жовтку, вмісту токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, антибіотиків, мікробіологічних показників, питомої активності радіонуклідів) встановлена їх відповідність існуючим нормативним документам. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32). | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 1-2005-32-4-154-161.pdf | 322,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.