Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198
Назва: | Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів |
Автори: | Бородай, В. П. Пономаренко, Н. П. Мельник, В. В. |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Бородай В. П., Пономаренко Н. П., Мельник В. В. Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 154-161. |
Короткий огляд (реферат): | За результатами проведених досліджень із визначення показників якості і безпеки харчових яєць курей найбільш поширених в Україні кросів (органолептичних, фізико-морфологічних показників, вмісту вітамінів А, В2 , каротиноїдів у жовтку, вмісту токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, антибіотиків, мікробіологічних показників, питомої активності радіонуклідів) встановлена їх відповідність існуючим нормативним документам. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-2005-32-4-154-161.pdf | 322,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.