Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198
Title: Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів
Authors: Бородай, В. П.
Пономаренко, Н. П.
Мельник, В. В.
Issue Date: 2005
Citation: Бородай В. П., Пономаренко Н. П., Мельник В. В. Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 154-161.
Abstract: За результатами проведених досліджень із визначення показників якості і безпеки харчових яєць курей найбільш поширених в Україні кросів (органолептичних, фізико-морфологічних показників, вмісту вітамінів А, В2 , каротиноїдів у жовтку, вмісту токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, антибіотиків, мікробіологічних показників, питомої активності радіонуклідів) встановлена їх відповідність існуючим нормативним документам.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1-2005-32-4-154-161.pdf322,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.