Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382
Назва: Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань
Автори: Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Ol'ha
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Коваль О.А. Особливості формування м’ясності свиней різних поєднань. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 94-98.
Короткий огляд (реферат): Викладено результати порівняльного аналізу динаміки окремих промірів туші, що характеризують особливості формування м’ясності свиней червоно-поясної спеціалізованої лінії,+ великої білої породи та їх породно-лінійних гібридів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20382
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_36-94-98.pdf430,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.