Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493
Назва: Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу
Автори: Корнєва, Наталя Олександрівна
Kornieva, Natalia
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Корнєва Н. О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 4 (38). С. 115-120.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 4 (38).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_38-4-115-120.pdf327,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.