Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770
Title: Технологія виробництва продукції свинарства
Authors: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Issue Date: 2025
Citation: Технологія виробництва продукції свинарства : метод. реком. для виконання курсового проєкту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 50 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-svinarstva-kursova-204.pdf520,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.