Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції свинарства : метод. реком. для виконання курсового проєкту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20770
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-svinarstva-kursova-204.pdf520,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.