Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21154| Назва: | Фізико-хімічні і біохімічні перетворення у процесі сушіння плодів і овочів |
| Автори: | Казанок, О. О. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Казанок О. О. Фізико-хімічні і біохімічні перетворення у процесі сушіння плодів і овочів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 49-52. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21154 |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва-2025 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| spvpzpr-2025-49-52.pdf | 279,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.