Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21407
Title: | Веганство та його особливості в харчуванні |
Authors: | Тян, А. Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Тян А., Шевчук Н. Веганство та його особливості в харчуванні. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 111-112. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21407 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-111-112.pdf | 121,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.