Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21414| Title: | Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базиліку |
| Authors: | Єгорова, У. Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Єгорова У., Шевчук Н. Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базиліку. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 120-121. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21414 |
| Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2025 збрник ГРС-120-121.pdf | 151,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.