Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21414
Title: Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базиліку
Authors: Єгорова, У.
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2025
Citation: Єгорова У., Шевчук Н. Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базиліку. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 120-121.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21414
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2025 збрник ГРС-120-121.pdf151,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.