Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21416
Назва: | Наукові підходи в геронтологічному харчуванні |
Автори: | Лебідь, С. Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Лебідь С., Шевчук Н. Наукові підходи в геронтологічному харчуванні. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 125-126. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21416 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-125-126.pdf | 117,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.