Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21418
Назва: Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світі
Автори: Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник
Baneva Irina, scientific director
Негрей, А.
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Негрей А. Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світі. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 127-128.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21418
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-127-128.pdf151,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.