Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21573
Назва: Особливості товарознавчої експертизи молока в ТОВ «ЛЮСТДОРФ»
Автори: Златов, О.
Ясько, В.
Ключові слова: молочна продукція
товарознавча експертиза
Т-молоко вітчизняного виробника
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Златов О., Ясько В. Особливості товарознавчої експертизи молока в ТОВ «ЛЮСТДОРФ». Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 44-50.
Короткий огляд (реферат): Потенційна потужність існуючих підприємств галузі це двадцять млн. т. молока на рік. На даний момент завантаження цих потужностей складає менше ніж 25 відсотків. Аналіз причин зниження виробництва продукції молочної промисловості свідчить, що більш ніж на 60% воно обумовлене зниженням об’ємів переробки сільськогосподарської сировини. На промислову переробку надійшло лише 21% молока, виробленого у всіх категоріях господарств, а інше молоко без попередньої промислової обробки реалізовувалось на ринках, комерційним структурам або перероблялось у цехах, які не забезпечували комплексного використання сировини і високої якості продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21573
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
випуск 1 (18)_2024.-45-51.pdf445,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.