Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21769
Назва: Технологія виробництва рослинних кормів
Автори: Маркова, Наталія Валентинівна
Markova, Nataliya
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Технологія виробництва рослинних кормів : методичні рекомендації до виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. В. Маркова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 76 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21769
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvrk-204-bak-prakt-2025.pdf4,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.