Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779
Title: Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів
Authors: Дзюндзя, О. В.
Keywords: чіабата
адаптогени
хлібобулочні вироби
лимонник китайський
базилік
ciabatta
adaptogens
bakery products
Schisandra chinensis
basil
Issue Date: 2025
Citation: Дзюндзя О. В. Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 335-337. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112
Abstract: Розглянуто перспективність розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення за рахунок додавання рослин адаптогенів та їх вплив на здоров’я.
-
This paper discusses the prospects of expanding the range of specialty bakery products by adding adaptogenic plants and their impact on health.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112
Appears in Collections:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forum-2025-335-337.pdf512,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.