Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзюндзя, О. В.-
dc.date.accessioned2025-06-05T10:14:55Z-
dc.date.available2025-06-05T10:14:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДзюндзя О. В. Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 335-337. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779-
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112-
dc.description.abstractРозглянуто перспективність розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення за рахунок додавання рослин адаптогенів та їх вплив на здоров’я.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThis paper discusses the prospects of expanding the range of specialty bakery products by adding adaptogenic plants and their impact on health.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectчіабатаuk_UA
dc.subjectадаптогениuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectлимонник китайськийuk_UA
dc.subjectбазилікuk_UA
dc.subjectciabattauk_UA
dc.subjectadaptogensuk_UA
dc.subjectbakery productsuk_UA
dc.subjectSchisandra chinensisuk_UA
dc.subjectbasiluk_UA
dc.titleПерспективи розширення асортименту хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
forum-2025-335-337.pdf512,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.