Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779
Назва: | Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів |
Автори: | Дзюндзя, О. В. |
Ключові слова: | чіабата адаптогени хлібобулочні вироби лимонник китайський базилік ciabatta adaptogens bakery products Schisandra chinensis basil |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Дзюндзя О. В. Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 335-337. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто перспективність розширення асортименту
хлібобулочних виробів спеціального призначення за рахунок додавання рослин
адаптогенів та їх вплив на здоров’я. - This paper discusses the prospects of expanding the range of specialty bakery products by adding adaptogenic plants and their impact on health. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779 https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
forum-2025-335-337.pdf | 512,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.