Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779
Назва: Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів
Автори: Дзюндзя, О. В.
Ключові слова: чіабата
адаптогени
хлібобулочні вироби
лимонник китайський
базилік
ciabatta
adaptogens
bakery products
Schisandra chinensis
basil
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Дзюндзя О. В. Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 335-337. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективність розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення за рахунок додавання рослин адаптогенів та їх вплив на здоров’я.
-
This paper discusses the prospects of expanding the range of specialty bakery products by adding adaptogenic plants and their impact on health.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21779
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-112
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
forum-2025-335-337.pdf512,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.