Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21781
Назва: | Професійна підготовка здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економіки |
Автори: | Іванов, Геннадій Олександрович Ivanov, Gennadiy Баранова, Олена Володимирівна Baranova, Olena |
Ключові слова: | професійна підготовка здобувачі вищої освіти підприємства харчової промисловості цифрова економіка professional training higher education applicants food industry digital economy |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Іванов Г. О., Баранова О. В. Професійна підготовка здобувачів вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової промисловості в умовах цифрової економіки. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 341-343. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-114 |
Короткий огляд (реферат): | Розглядаються особливості професійної підготовки здобувачів
вищої освіти як інструмент адаптації кадрової політики підприємств харчової
промисловості в умовах цифрової економіки. Здійснений аналіз рівня розвитку
цифрових навичок випускників, які працюють на підприємствах харчової
промисловості. Здійснений аналіз кадрових перспектив підприємств харчової
промисловості в цифровій економіці, серед найбільш перспективних виявлено
розвиток цифрових компетентностей, інтеграція штучного інтелекту, дуальна
освіта та розвиток гнучких форм зайнятості. - The peculiarities of professional training of higher education applicants as a tool for adaptation of human resources policy of food industry in a digital economy are considered. The level of development of digital skills of graduates operating at the food industry has been analyzed. The analysis of personnel prospects of food industry enterprises in the digital economy was carried out, among the most promising the development of digital competencies, integration of artificial intelligence, dual education and development of flexible forms of employment were revealed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21781 https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-114 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
forum-2025-341-343.pdf | 514 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.