Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22176
Назва: | Органолептична оцінка хліба з додаванням функціональної добавки |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Петрова О. Органолептична оцінка хліба з додаванням функціональної добавки. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: тези доповідей Всеукраїнської наук.-практ. конф., м. Херсон, 19 вересня 2024 р. Кропивницький : ХДАЕУ, 2024. С. 67-69. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22176 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
67-69.pdf | 236,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.