Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
| dc.contributor.author | Недайвода, А. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-12T11:43:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-12T11:43:40Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Шевчук Н. П., Недайвода А. В. Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна. European congress of scientific achievements : The 12th International scientific and practical conference, December 2-4, 2024. Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. 2024. С. 275-280. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-2-4.12.24-275-280.pdf | 639,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.