Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185| Title: | Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна |
| Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Недайвода, А. В. |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Шевчук Н. П., Недайвода А. В. Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна. European congress of scientific achievements : The 12th International scientific and practical conference, December 2-4, 2024. Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. 2024. С. 275-280. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-2-4.12.24-275-280.pdf | 639,03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.