Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorIvashchenko, Olga-
dc.contributor.authorKhonkiv, Myroslav-
dc.contributor.authorСтабніков, Віктор Петрович-
dc.contributor.authorStabnikov, Viktor-
dc.contributor.authorPolishchuk, Galyna-
dc.contributor.authorMarynin, Andrii-
dc.contributor.authorBuniowska-Olejnik, Magdalena-
dc.date.accessioned2025-09-23T12:23:37Z-
dc.date.available2025-09-23T12:23:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationInfluence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt / O. Ivashchenko, M. Khonkiv, V. Stabnikov, G. Polishchuk, A. Marynin, M. Buniowska-Olejnik. Ukrainian Food Journal. 2023. Vol. 13(1). P. 162–174. URL: https://doi.org/10.24263/2304-974X-2024-13-1-11uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279-
dc.description.abstractProducts of enzymatic hydrolysis of corn starch are promising multifunctional ingredients in yogurt, but their use requires studying their influence on the vitality and activity of lactic acid bacteria, as well on some physico-chemical characteristics of the product.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectYogurtuk_UA
dc.subjectMaltodextrinuk_UA
dc.subjectStarch syrupuk_UA
dc.subjectLactic Aciduk_UA
dc.subjectBacteriauk_UA
dc.subjectAcidityuk_UA
dc.titleInfluence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurtuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf459,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.