Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ivashchenko, Olga | - |
dc.contributor.author | Khonkiv, Myroslav | - |
dc.contributor.author | Стабніков, Віктор Петрович | - |
dc.contributor.author | Stabnikov, Viktor | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, Galyna | - |
dc.contributor.author | Marynin, Andrii | - |
dc.contributor.author | Buniowska-Olejnik, Magdalena | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-23T12:23:37Z | - |
dc.date.available | 2025-09-23T12:23:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Influence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt / O. Ivashchenko, M. Khonkiv, V. Stabnikov, G. Polishchuk, A. Marynin, M. Buniowska-Olejnik. Ukrainian Food Journal. 2023. Vol. 13(1). P. 162–174. URL: https://doi.org/10.24263/2304-974X-2024-13-1-11 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279 | - |
dc.description.abstract | Products of enzymatic hydrolysis of corn starch are promising multifunctional ingredients in yogurt, but their use requires studying their influence on the vitality and activity of lactic acid bacteria, as well on some physico-chemical characteristics of the product. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | Yogurt | uk_UA |
dc.subject | Maltodextrin | uk_UA |
dc.subject | Starch syrup | uk_UA |
dc.subject | Lactic Acid | uk_UA |
dc.subject | Bacteria | uk_UA |
dc.subject | Acidity | uk_UA |
dc.title | Influence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 459,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.