Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279
Назва: | Influence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt |
Автори: | Ivashchenko, Olga Khonkiv, Myroslav Стабніков, Віктор Петрович Stabnikov, Viktor Polishchuk, Galyna Marynin, Andrii Buniowska-Olejnik, Magdalena |
Ключові слова: | Yogurt Maltodextrin Starch syrup Lactic Acid Bacteria Acidity |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Influence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt / O. Ivashchenko, M. Khonkiv, V. Stabnikov, G. Polishchuk, A. Marynin, M. Buniowska-Olejnik. Ukrainian Food Journal. 2023. Vol. 13(1). P. 162–174. URL: https://doi.org/10.24263/2304-974X-2024-13-1-11 |
Короткий огляд (реферат): | Products of enzymatic hydrolysis of corn starch are promising multifunctional ingredients in yogurt, but their use requires studying their influence on the vitality and activity of lactic acid bacteria, as well on some physico-chemical characteristics of the product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 459,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.