Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-31T08:52:16Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-31T08:52:16Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія продуктів забою тварин : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія продуктів забою тварин | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kalinichenko-tpzt-204-bak-prakt.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.