Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513| Назва: | Технологія продуктів забою тварин |
| Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Технологія продуктів забою тварин : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513 |
| Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kalinichenko-tpzt-204-bak-prakt.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.