Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513
Назва: Технологія продуктів забою тварин
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Технологія продуктів забою тварин : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kalinichenko-tpzt-204-bak-prakt.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.