Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22579Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
| dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
| dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-12T13:07:21Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-12T13:07:21Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форми навчання / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 97 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22579 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія оздоровчих харчових продуктів | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tozpr-181-bak-lek-2025.pdf | 806,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.