Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22579| Title: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
| Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форми навчання / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 97 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22579 |
| Appears in Collections: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tozpr-181-bak-lek-2025.pdf | 806,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.