Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22579| Назва: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
| Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форми навчання / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 97 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22579 |
| Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tozpr-181-bak-lek-2025.pdf | 806,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.