Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22602| Назва: | Медичне використання шафрану: біологічно активні компоненти та їхній вплив на організм людини |
| Автори: | Серафим, Сергій Сергійович Serafym, S. Манушкіна, Тетяна Миколаївна Manushkina, Tetyana |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Серафим С. С., Манушкіна Т. М. Медичне використання шафрану: біологічно активні компоненти та їхній вплив на організм людини. Сучасні підходи до вирощування та використання малопоширених плодових, декоративних, ароматичних та лікарських рослин для покращення екологічної ситуації в Україні : збірник матеріалів ІІ міжнар. наук.–практ. конф., (м. Одеса, 29 серпня 2025 року). Одеса : Інститут кліматично орієнтованого сільського господарства НААН, 2025. С. 154-156. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22602 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) Статті аспірантів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2025-154-156.pdf | 371,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.