Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22649
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБодюл, А. С.-
dc.contributor.authorКаратєєва, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorKarateeva, Helena-
dc.date.accessioned2025-11-27T09:43:44Z-
dc.date.available2025-11-27T09:43:44Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБодюл А. С., Каратєєва О. І. Моніторинг мікотоксинів Fusarium та актуальність фунгіцидних стратегій контролю фузаріозу. Біологічний метод захисту рослин: досягнення і перспективи : матеріали ІІ міжнародної наукової конференції (Хлібодарське, 24–25 вересня 2025 р.). Інформаційний бюлетень ІТІ «Біотехніка» НААН. Одеса : ІТІ «Біотехніка» НААН, 2025. С. 129-129.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22649-
dc.description.abstractFusarium є джерелом небезпечних мікотоксинів, зокрема дезоксиніваленолу (вомітоксину) та зеараленону, що становлять ризик для безпеки кормів і харчових продуктів. У роботі висвітлено результати їх моніторингу, проведеного Миколаївською регіональною державною лабораторією ДПСС, та окреслено значення сучасних методів діагностики та фунгіцидних стратегій контролю.uk_UA
dc.description.abstractFusarium is a major source of hazardous mycotoxins, particularly deoxynivalenol (vomitoxin) and zearalenone, which pose significant risks to feed and food safety. This study presents the results of monitoring conducted by the Mykolaiv Regional State Laboratory of the State Service of Ukraine on Food Safety and Consumer Protection, and highlights the importance of modern diagnostic methods alongside fungicide-based control strategies.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМоніторинг мікотоксинів Fusarium та актуальність фунгіцидних стратегій контролю фузаріозуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
127-130.pdf429,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.