Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22971| Назва: | Використання соціологічних технологій для підвищення збуту товарів сільського господарства та харчової промисловості |
| Автори: | Конопляник, Дмитро Олегович, науковий керівник Konoplianyk, Dmytro, scientific director Бобовик, В. |
| Ключові слова: | попит дослідження харчова продукція Demand research food products |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Бобовик В. Використання соціологічних технологій для підвищення збуту товарів сільського господарства та харчової промисловості. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали студентської науково-теоретичної конференції (м. Миколаїв, 18-19 березня 2025 р.) / Обліково-фінансовий факультет МНАУ. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 225-228. |
| Короткий огляд (реферат): | Обґрунтування ідеї використання соціології як спосіб підвищення збуту харчових продуктів. Розглянуті новітні соціологічні дослідження для аналітики попиту ринків АПК та покращення реалізації товарів сільського господарства та харчової промисловості./The idea of using sociology as a way to increase food sales is substantiated. The latest sociological research for analyzing the demand of agricultural markets and improving the sale of agricultural and food products is considered. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22971 |
| Розташовується у зібраннях: | Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Обліково-фінансовий факультет) - 2025 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| umrak-off-2025-225-228.pdf | 313,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.