Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063| Назва: | Гастрономічний туризм |
| Автори: | Гарбар, Галина Анатоліївна Harbar, Halina |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Гастрономічний туризм : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Гарбар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 27 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23063 |
| Розташовується у зібраннях: | J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gt-241-bak-sam-2025.pdf | 980,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.