Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2343
Назва: Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока
Оценка поточно-цеховой системы производства молока.
Evaluation of fl ow-shop system of milk production.
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
Маташнюк, Ю. С.
Matashnukpets, U.
Ключові слова: технологія
потоково-цехова система
корови
продуктивність
лактація
лактаційна крива
технология
потоково-цеховая система
коровы
продуктивность
лактация
лактационная кривая
technology
fl ow-shop system
cows
production
lactation
lactation curve
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Підпала Т. В. Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока / Т. В. Підпала, Ю. С. Маташнюк // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94). - С. 136-143.
Короткий огляд (реферат): У статті викладено результати оцінки потоково-цехової системи виробництва молока. У результаті дослідження встановлено, що подо- вження тривалості перебування корів в цеху роздоювання і осіменіння до 180-200 днів лактації сприяє підтриманню високого рівня молочної продуктивності у тварин та збільшенню валового виробництва молока. Корови дослідної групи характеризуються рівномірною лактаційною кривою.
В статье изложены результаты оценки поточно-цеховой системы производ- ства молока. Результатами исследований установлено, что увеличение продолжительности содержания коров в цехе раздоя и осеменения до 180-200 дней лактации позволяет поддерживать высокий уровень продуктивности у животных и увеличить валовое производство молока. Коровы опытной группы характеризуются равномерной лактационной кривой.
The article describes the results of the evaluation of fl ow-shop system of milk production. The results of the research revealed that the increase of duration staying of cows up to 180-200 lactation days in the shop of milk yielding and artifi cial insemination departments allows to maintain a high level of productivity in animals and to increase gross production of milk. The cows of experimental group are characterized by steady lactation curve.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2343
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n94v2r2017pidpala.pdf385,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.