Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2343
Назва: | Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока Оценка поточно-цеховой системы производства молока. Evaluation of fl ow-shop system of milk production. |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana Маташнюк, Ю. С. Matashnukpets, U. |
Ключові слова: | технологія потоково-цехова система корови продуктивність лактація лактаційна крива технология потоково-цеховая система коровы продуктивность лактация лактационная кривая technology fl ow-shop system cows production lactation lactation curve |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Підпала Т. В. Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока / Т. В. Підпала, Ю. С. Маташнюк // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94). - С. 136-143. |
Короткий огляд (реферат): | У статті викладено результати оцінки потоково-цехової системи
виробництва молока. У результаті дослідження встановлено, що подо-
вження тривалості перебування корів в цеху роздоювання і осіменіння
до 180-200 днів лактації сприяє підтриманню високого рівня молочної
продуктивності у тварин та збільшенню валового виробництва молока.
Корови дослідної групи характеризуються рівномірною лактаційною
кривою. В статье изложены результаты оценки поточно-цеховой системы производ- ства молока. Результатами исследований установлено, что увеличение продолжительности содержания коров в цехе раздоя и осеменения до 180-200 дней лактации позволяет поддерживать высокий уровень продуктивности у животных и увеличить валовое производство молока. Коровы опытной группы характеризуются равномерной лактационной кривой. The article describes the results of the evaluation of fl ow-shop system of milk production. The results of the research revealed that the increase of duration staying of cows up to 180-200 lactation days in the shop of milk yielding and artifi cial insemination departments allows to maintain a high level of productivity in animals and to increase gross production of milk. The cows of experimental group are characterized by steady lactation curve. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2343 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n94v2r2017pidpala.pdf | 385,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.