Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2347
Назва: | Овочівництво відкритого і закритого грунту |
Автори: | Нікончук, Наталія Володимирівна Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
Ключові слова: | овочівництво технологія виробництва біологічні особливості овочеві культури умови вирощування |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Овочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с. |
Опис: | Овочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції, яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для переробних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2347 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ovochivnytstvo_vidkrytoho_i_zakrytoho_hruntu.pdf | 589,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.