Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2445
Назва: | Зберігання та контроль якості кормів |
Автори: | Кравченко, Олена Олександрівна Кравченко, Елена Александровна Kravchenko, Helen |
Ключові слова: | корми технологія зберігання якість кормів кормові добавки |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Кравченко, О. О. Зберігання та контроль якості кормів : конспект лекцій [Електронний ресурс] : для студ. денної форми навчання спец. 8.09010207 - "Промислове звірівництво" / О. О. Кравченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 112 с. |
Опис: | В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2445 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zber_kontrol_ykosti_kormiv.pdf | 833,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.