Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Назва: Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель
Nazarenko, Inna, scientific director
Шопіна, А. Ю.
Shopina, A.
Ключові слова: система НАССР
безпечність
підприємство
управління якістю
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві.
Опис: Шопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal38.pdf407,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.