Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Назва: Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях
Автори: Бондар, Алла Олександрівна, науковий керівник
Бондарь, Алла Александровна, научный руководитель
Bondar, Alla, scientific director
Артеменко, А. А.
Ключові слова: дезінфекція
очищення
бактерицидна дія
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Артеменко А. А. Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях / А. А. Артеменко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 3-7.
Короткий огляд (реферат): Дезінфекція – комплекс заходів, спрямованих на знешкодження у зовнішньому середовищі патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, запобігання захворюванням людини й тварин. Дезінфекцію проводять у всіх господарствах із метою запобігання інфекційних хвороб. На сучасних фермах широко впроваджують у використання новітні засоби та обладнання для дезінфекції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_01.pdf347,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.