Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Назва: | Технологія кормів з основами кормовиробництва |
Автори: | Маркова, Наталія Валентинівна Маркова, Наталья Валентиновна Markova, Nataliya |
Ключові слова: | корми продукція тваринництва кормовиробництво технологія заготівлі якість кормів морфологічні особливості |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с. |
Опис: | Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Markova_N.TKOK_NP.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.