Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852| Назва: | Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців | 
| Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Pіdpala, Tetyana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena | 
| Ключові слова: | млинці тривалість заморожування температура заморожування температура смаження швидкість обертання барабану для смаження якісні показники pancakes duration of freezing freezing temperature frying temperature roasting speed of the drum quality indicators | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Бібліографічний опис: | Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf | 179,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

