Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/497
Title: | Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Особенности производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Features of deli meat in meat processing enterprises of Nikolaev. |
Authors: | Назаренко, Інна Валеріївна Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna |
Keywords: | М’ясні делікатеси «Вітасол С6П» «Хам-Стар 5» харчові добавки термообробка Мясные деликатесы «Витасол С6П» пищевые добавки термообработка Meat delicacies "Vitasol S6P" "Ham-Star 5" "Ham-Star 5" heat treatment |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Назаренко І. В. Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. — Суми, 2012. — № 10 (20). — С. 157–160. |
Abstract: | Досліджено теоретичні та практичні основи технології виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Розглянуто вплив функціональних харчових добавок «Вітасол С6П» та «Хам-стар 5» при виробництві карбонаду копчено-вареного та філе яловичого копчено-вареного. Исследовано теоретические и практические основы технологии производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Рассмотрено влияние функциональных пищевых добавок «Витасол С6П» и «Хам-стар 5» при производстве карбонада копчено-вареного и филе говяжьего копчено-вареного. The theoretical and practical foundations of technology in the meat processing enterprises Nikolayev/ the influence of functional food additives “Vitasol S6P” and “Ham-Star 5” diamond in the production of cooked and smoked fillet of beef cooked smoked. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/497 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.