Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/497
Назва: Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва.
Особенности производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева.
Features of deli meat in meat processing enterprises of Nikolaev.
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: М’ясні делікатеси
«Вітасол С6П»
«Хам-Стар 5»
харчові добавки
термообробка
Мясные деликатесы
«Витасол С6П»
пищевые добавки
термообработка
Meat delicacies
"Vitasol S6P"
"Ham-Star 5"
"Ham-Star 5"
heat treatment
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Назаренко І. В. Особливості виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва / І. В. Назаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. — Суми, 2012. — № 10 (20). — С. 157–160.
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні та практичні основи технології виробництва м’ясних делікатесів в умовах м’ясопереробного підприємства м. Миколаєва. Розглянуто вплив функціональних харчових добавок «Вітасол С6П» та «Хам-стар 5» при виробництві карбонаду копчено-вареного та філе яловичого копчено-вареного.
Исследовано теоретические и практические основы технологии производства мясных деликатесов в условиях мясоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Рассмотрено влияние функциональных пищевых добавок «Витасол С6П» и «Хам-стар 5» при производстве карбонада копчено-вареного и филе говяжьего копчено-вареного.
The theoretical and practical foundations of technology in the meat processing enterprises Nikolayev/ the influence of functional food additives “Vitasol S6P” and “Ham-Star 5” diamond in the production of cooked and smoked fillet of beef cooked smoked.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/497
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
45.pdf310,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.