Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДехтяр, Юрій Франкович-
dc.contributor.authorDehtyar, Jurij-
dc.date.accessioned2019-01-02T12:53:56Z-
dc.date.available2019-01-02T12:53:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГодівля тварин і технологія кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" мпеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5040-
dc.description.abstractПовноцінна, збалансована годівля тварин в значній мірі дає можливість уникнути багаточисельних захворювань, які викликаються дефіцитом основних поживних і мінеральних речовин, а також вітамінів; підвищити імунний статус організму, забезпечити необхідний рівень відтворювання і реалізацію генетично обумовленого рівня їх продуктивності. Необхідність збільшення виробництва продукції тваринництва потребує значного підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин. Саме тому це викликало необхідність у розробці деталізованих норм годівлі тварин, якими передбачено враховувати значну кількість показників, які характеризують енергетичну, протеїнову, вуглеводну, жирову, мінеральну і вітамінну поживність кормів і раціонів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectВизначення норм годівлі корівuk_UK
dc.subjectАналіз раціонів корівuk_UK
dc.subjectТеоретичний аспектuk_UK
dc.subjectрізноманітність кормівuk_UK
dc.subjectгодівля тваринuk_UK
dc.subjectнорми годівліuk_UK
dc.titleГодівля тварин і технологія кормівuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hodivlya tvaryn i tekhnolohiya kormiv.pdf2,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.